Jobbsøkerkurs Onsdag 29.04.15

Er du på jakt etter ny jobb? Synes du det er vanskelig å sette ord på din kompetanse i en CV? Lurer du på hva du skal skrive i brevet og hva som skal inn i CV-en. Vil du ha tips til bruk av sosiale medier i ditt jobbsøk? Trenger du trening før du går i viktige intervjuer? Da er dette heldagskurset noe for deg!

Dato: Onsdag 29.4 kl. 09.00 til 16.00

Sted: Oslo Sentrum

Pris: 4950,- inkludert lunch

Deltagere: Max 12

Påmelding: Gå til nettsiden til kursformidling.no for mer informasjon og påmelding.

Kurset retter seg mot personer som vil eller må skifte jobb nå eller senere, studenter som snart skal søke sin første jobb eller HR medarbeidere som vil lære om jobbsøkerprosessen slik at de kan hjelpe ansatte som trenger hjelp eksempelvis ved interne stillingsutlysninger, omstilling etc.

Kurset vil fokusere på at du:

  • Blir klar over hvordan du kan legge opp din egen jobbsøkerprosess
  • Blir bevisst din egen kompetanse – hvordan du skal skrive den optimale CV:
    • Bli bevisst på dine nøkkelkvalifikasjoner/kjernekompetanse
    • Få oversikt over hva du har hatt av ansvar, hva du har oppnådd av resultater og hva du har lært
  • Får tips til å skrive et søknadsbrev som blir lagt merke til
  • Får nyttige tips i effektiv bruk av LinkedIn
  • Blir tryggere i en intervjusituasjon
  • Får tips ved bruk av referanser

Hvordan foregår kurset:

Det blir en blanding av teori og mye tid til praktisk trening i trygge omgivelser! Du jobber på din egen PC med dokumenter og øvelser som gjør at du har en bra cv/brev/profil når kurset er ferdig. Du har også fått trent deg i de ulike fasene i intervjusituasjonen. Det er lagt opp til mye tid til kompetanseoverføring og tips fra hverandre og fra instruktøren.

Tilbud etter kurset:

Om du føler behov kan du få mer personlig oppfølging etter kurset. Dette kan eksempelvis være grundig gjennomgang av din cv, drilling i intervjusituasjonen etc. Dette tilbys til rabatterte priser og avtales direkte under eller etter kurset.

Om instruktøren:

Anne Røren Andreassen har bred HR erfaring fra store bedrifter og med dybdekompetanse i rekrutteringsfaget. Hun har vært involvert i over 2000 ansettelser på alle nivåer og har vært karriererådgiver/utvikler/coach for mange enkeltpersoner. Hun kan hjelpe deg til å få drømmejobben!