OMSTILLING/NEDBEMANNING

Bedriften jeg jobbet i besluttet å legge ned området jeg tilhørte, og dette førte til at jeg med flere mistet jobben. Kostnader forbundet med det å skaffe meg ny jobb ble dekket av bedriften, og etter å ha vurdert flere tilbud valgte jeg karriererådgiver Anne Røren Andreassen fra jegfikkjobben. I dag har jeg allerede fått fast jobb – under to måneder etter nedleggelsen av min gamle jobb!

Hovedgrunnen til at Annes opplegg fungerer så godt, er at det er 1:1 veiledning. Du får hjelp tilpasset dine behov, og dette var en effektiv prosess jeg også vil ha nytte av i fremtiden. Vi jobbet grundig med CV’en min, og jeg lærte hvordan jeg skulle spisse den inn mot stillinger jeg søkte på. Hun hjalp meg med å opprette en god og profesjonell LinkedIn profil. I tillegg hjalp hun meg med ulike søknadsbrev og intervjutrening til flere stillinger.
Anne er veldig tilstede og inspirerende. Jeg fikk rask oppfølging både via telefon og mail dersom jeg trengte hjelp. Hun er fleksibel og lett å samarbeide med, og hun tar alltid utgangspunkt i dine behov. Om man ønsker det, har hun faste moduler hun går igjennom, og man kan grave seg ned i dybden etter behov.
Skulle du trenge hjelp til å søke jobber, skrive CV og/eller søknadsbrev, intervjutrening, LinkedIn eller lignende, vil jeg anbefale Anne og jegfikkjobben på det sterkeste. Hun er en fantastisk støttespiller og ekstremt dedikert i det hun driver med. Ikke minst: DYKTIG!

Rådgiver/konsulent

KURS/FOREDRAG

Høgskolen i Nord-Trøndelag hadde tirsdag 11. november 2014 besøk av Anne Røren Andreassen, som holdt et heldags jobbsøkerkurs for ca. 35 økonomistudenter. Annes smittsomme engasjement og innlevelse gjorde det å lære hvordan man skriver en god CV og søknad til en morsom og lærerik prosess. Hun ga oss en grundig gjennomgang av hva en rekrutterer ser etter, og hva det er viktig å legge vekt på når man søker jobb. God informasjon og guiding gjennom selve intervjuprosessen og de ulike fasene, hvor vi fikk prøve å intervjue hverandre. I tillegg fikk vi en del smarte tips i bruk av LinkedIn, som for mange var en oppvekker og som kom kommer til å bli flittig brukt i fremtiden. Individuelle tilbakemeldinger på utvalgte CV’er gjorde også stor forskjell for de som fikk denne sjansen. Anne er fullstendig ærlig og vet hva næringslivet vil ha, og er ikke redd for å fortelle deg det! En dame med bein i nesa og sprudlende humør er hva du får når Anne kommer på besøk.

På vegne av Liquids og økonomistudentene ved HiNT kan vi med trygghet anbefale dette kurset for personer som ønsker å søke jobb på en profesjonell måte. Takk for en fantastisk dag!

Daniel Håpnes – Leder i studentforeningen Liquids,
Camilla Lundseng – Faglig ansvarlig i studentforeningen Liquids

 

KARRIERESKIFTE/NY JOBB

Jeg hadde 4 møter med Anne i forbindelse med at jeg skiftet både jobb og bransje.

Jeg gikk igjennom hele prosessen fra å evaluere interesse og motivasjon til skriving av CV, søknad, forberedelse til intervju og gjennomgang av min LinkedInprofil. Jeg hadde stor nytte av hele prosessen, særlig fordi jeg selv ønsket å skifte karrierevei etter å ha vært mange år i samme bransje. Det som var spesielt nyttig var hvordan Anne systematisk gikk igjennom min CV og hjalp meg til å beskrive min erfaring på en måte som kunne omsettes til flere bransjer.

Anne har masse varme og humor samtidig som hun er direkte og tydelig. Denne herlige kombinasjonen av egenskaper, sammen med hennes lange erfaring fra næringsliv og spesielt rekruttering, gjør henne svært troverdig og kompetent. Hun ga meg som kunde en perfekt balanse mellom oppmuntring og utfordring – akkurat det man trenger i en fase hvor man gjør store endringer i karrieren.

Anne er en unik person som ga meg veldig mange gode tips på veien. Hun var en uvurderlig bidragsyter til at jeg fikk min drømmejobb, og jeg kan varmt anbefale noen møter med Anne til deg som vurderer å skifte jobb.

Økonom, 38 år med lang ledererfaring

 

JOBBSØK

Anne og jegfikkjobben.no var til uvurderlig hjelp for meg i min jobbsøkerprosess som nyutdannet sivilingeniør. Med mine møter med Anne fikk jeg hjelp til oppbygning av en profesjonell CV, jeg lærte meg hvordan jeg skulle skrive en god, seriøs søknad tilpasset stillingene jeg søkte samt svært nyttig forberedelse av en jobbintervjusituasjon.

For min del som nyutdannet og uerfaren i arbeidslivet, var bevisstgjøring av hva en god CV er og hvordan en god søknadstekst ser ut utrolig lærerikt, og ga meg raskt flere jobbintervjuer. Jeg lærte å fremheve mine sterke sider både faglig og personlig, fremstå profesjonell og det å selge meg inn til rekrutterere i bedrifter jeg søkte jobber hos. Med Annes erfaring og gjennom intervjutreningen kom jeg godt forberedt til intervjuene mine, jeg ble tryggere og mer bevisst både på mine kvalifikasjoner og personlighet, samt hvorfor jeg var godt egnet for stillingen jeg søkte.

Etter kun én måned med jobbsøking fikk jeg tilbud om fast stilling i det konsernet jeg var mest interessert i å jobbe for. Jeg er overbevist over at drømmejobben ikke hadde kommet så raskt, kanskje ikke i det hele tatt, hvis det ikke hadde vært for treningen og forberedelse jeg gjorde med Anne. Som nyutdannet på vei inn i arbeidslivet vil jeg sterkt anbefale Anne og jegfikkjobben.no til andre!

Nyutdannet siv.ing. NTNU