Hjelp – jeg skal på intervju!

Hvordan foregår et intervju? Hvordan skal jeg best presentere meg og min kompetanse? Trenger du praktisk trening på en intervjusituasjon? Jeg har intervjuet hundrevis av kandidater til mange ulike stillinger og jeg vet at trening gjør mester! Sammen går vi gjennom de vanligste fallgruvene og øver deg god.

Dette hører jeg mange si etter å ha vært på jobbintervju:

Jeg må bli flinkere til å snakke om meg selv, hvem jeg er etc.

Jeg fikk ikke forklart godt nok hva jeg hadde jobbet med tidligere

Jeg var for dårlig forberedt og visste for lite om jobben/bedriften

Jeg ble helt satt ut av enkelte spørsmål

Jeg trodde de ville være mer opptatt av fagene jeg har tatt/studiet mitt

Jeg lot meg stresse av de noe overraskende casene jeg fikk

Kontakt meg for å vite mer

iStock_000026032195Small